Συσκευές & Αξεσουάρ
豆腸炒花生
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
黑麻油10 克
-
薑 切片10 克
-
乾香菇 (約6朵),泡軟,去蒂頭,切丁15 克
-
紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)50 克
-
素蠔油20 克
-
水30 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
豆腸 (油炸),切塊(約2-3公分)200 克
-
小黃瓜 切丁(約1公分)60 克
-
罐頭花生 略沖洗去除湯汁40 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
657 mg
Πρωτεΐνη
278.5 g
Θερμίδες
1324.1 kJ /
316.5 kcal
Λιπαρά
11.8 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5775.5 g
Υδατάνθρακες
27.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
產後補給站
57 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν