
Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肝菌牛肉焖饭
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
油10 克
-
牛腩 ,切约1厘米丁100 克
-
新鲜牛肝菌 ,切约1厘米丁150 克
-
米 ,洗净沥干200 克
-
胡萝卜 ,切约1厘米丁20 克
-
新鲜豌豆仁20 克
-
料酒10 克
-
生抽5 克
-
蚝油5 克
-
糖1 小撮
-
盐1 小撮
-
水220 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
401.3 kcal /
1677.7 kJ
Πρωτεΐνη
13.4 g
Λιπαρά
13.6 g
Υδατάνθρακες
56.5 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.4 g
Νάτριο
169.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

地道中国菜:夏日的甘甜
11 Συνταγές
Κίνα
Κίνα

灵感每一刻
167 Συνταγές
Κίνα
Κίνα