牛肝菌牛肉焖饭

牛肝菌牛肉焖饭

3.7 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 牛腩 ,切约1厘米丁
    100 克
  • 新鲜牛肝菌 ,切约1厘米丁
    150 克
  • ,洗净沥干
    200 克
  • 胡萝卜 ,切约1厘米丁
    20 克
  • 新鲜豌豆仁
    20 克
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    5 克
  • 蚝油
    5 克
  • 1 小撮
  • 1 小撮
  • 220 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 401.3 kcal / 1677.7 kJ
Πρωτεΐνη 13.4 g
Λιπαρά 13.6 g
Υδατάνθρακες 56.5 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.4 g
Νάτριο 169.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων