Συσκευές & Αξεσουάρ
焦糖堅果塔
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 塊
Υλικά
塔皮
-
無鹽奶油 (冷藏),切小塊200 克
-
低筋麵粉370 克
-
冰糖粉100 克
-
蛋1 顆
-
鹽1 小撮
-
香草糖 (市售或自製)1 茶匙
煮糖
-
夏威夷豆 熟200 克
-
無鹽烤腰果 熟50 克
-
帶皮杏仁果 熟50 克
-
南瓜子 熟20 克
-
水25 克
-
麥芽糖25 克
-
35 克 蜂蜜楓糖漿35 克
-
二砂糖35 克
-
鹽¼ 茶匙
-
無鹽奶油15 克
-
蔓越莓乾40 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 塊
Νάτριο
63.7 mg
Πρωτεΐνη
6.3 g
Θερμίδες
2048.6 kJ /
490.1 kcal
Λιπαρά
31.8 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
30.6 g
Υδατάνθρακες
48.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
談心首選下午茶點
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν