Συσκευές & Αξεσουάρ
冰皮和菓子
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
20 顆
Υλικά
梅子豆沙餡
-
梅粉5 克
-
冰梅乾15 克
-
白豆沙300 克
冰皮
-
細砂糖150 克
-
海藻糖70 克
-
水 (含 200 克 冰皮用,和 500 克 蒸煮用水)700 克
-
蓬萊米粉90 克
-
糯米粉50 克
-
白油 操作冰皮用。少許
-
食用色素 (例如:紅、黃、藍、綠色)少許
-
熟玉米粉少許
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 顆
Νάτριο
37.6 mg
Πρωτεΐνη
1.8 g
Θερμίδες
593.5 kJ /
141.9 kcal
Λιπαρά
0.2 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Υδατάνθρακες
33.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
一秒讓你變大廚
25 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
談心首選下午茶點
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν