
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅蔥頭肉燥
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
1 完整食譜
Υλικά
-
蒜頭20 克
-
油15 克
-
豬絞肉 (建議肥瘦各半)400 克
-
豆干 (約3-4塊),切小丁100 克
-
醬油膏40 克
-
醬油40 克
-
米酒1 大匙
-
油蔥酥 ,市售或自製(詳見要訣)60 克
-
冰糖5 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
水300 克
Διατροφή ανά 1 完整食譜
Θερμίδες
1592.1 kcal /
6655.2 kJ
Πρωτεΐνη
104 g
Λιπαρά
99.3 g
Υδατάνθρακες
62.3 g
Φυτικές ίνες
3990 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.8 g
Νάτριο
248.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

可以「醬」玩
9 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν