紅蔥頭肉燥

紅蔥頭肉燥

4.5 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
1 完整食譜

Υλικά

  • 蒜頭
    20 克
  • 15 克
  • 豬絞肉 (建議肥瘦各半)
    400 克
  • 豆干 (約3-4塊),切小丁
    100 克
  • 醬油膏
    40 克
  • 醬油
    40 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 油蔥酥 ,市售或自製(詳見要訣)
    60 克
  • 冰糖
    5 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 300 克

Διατροφή ανά 1 完整食譜

Θερμίδες 1592.1 kcal / 6655.2 kJ
Πρωτεΐνη 104 g
Λιπαρά 99.3 g
Υδατάνθρακες 62.3 g
Φυτικές ίνες 3990 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.8 g
Νάτριο 248.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων