Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts

Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 15 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • sugar
    180 g
  • egg yolks
    4
  • Gorgonzola, dolce (soft), cut in pieces
    150 g
  • milk min. 3,2%
    420 g
  • cream, min. 30% fat
    200 g
  • salt
    2 - 3 pinches
  • clarified butter
    20 g
  • pears (with firm flesh, e.g. Corella, Williams), cored and deseeded, cut in pieces (3 cm)
    400 g
  • brandy
    20 - 30 g
  • ground cardamom
    2 - 3 pinches
  • ground allspice (προαιρετικό πεδίο)
    2 - 3 pinches
  • finely chopped walnuts (προαιρετικό πεδίο) toasted, for garnishing

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 466 kcal / 1949.7 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 27.6 g
Υδατάνθρακες 45.4 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.6 g
Νάτριο 383.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων