
Συσκευές & Αξεσουάρ
Karamel parfait
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ.
10 stuks
Υλικά
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Διατροφή ανά 1 stuk
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1801 kJ /
430 kcal
Λιπαρά
33 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Karamel maken
14 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocoladeroomijs
12ωρ.
Champagne en pompelmoes sorbet
Καμία βαθμολογία
IJskroon van meringue en frambozen
4ωρ. 10 λεπτ.
Cookie Monster Cheesecake IJs
8ωρ. 25 λεπτ.
Chocolade-Sinaasappel Posset
Καμία βαθμολογία
Crème brûlée op Portugese wijze
Καμία βαθμολογία
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Καμία βαθμολογία
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Καμία βαθμολογία
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Καμία βαθμολογία
Lolly's met aardbeien
Καμία βαθμολογία
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Καμία βαθμολογία