Συσκευές & Αξεσουάρ
火雞肉條佐蘑菇奶油麵
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油40 克
-
洋蔥 切成8等分1 顆
-
火雞肉片 切條 (3公分x1公分)400 克
-
蘑菇 切半或切4等分250 克
-
水 多備一點煮麵用150 克
-
½ 塊 雞高湯塊(用於0.5公升的水)雞高湯醬½ 茶匙
-
鮮奶油200 克
-
玉米粉15 克
-
鹽 多備一點煮麵用1 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
黃芥末2 茶匙
-
德國雞蛋麵 (又稱義大利麵疙瘩)500 克
-
新鮮細香蔥 ,切碎½ 把
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
773 mg
Πρωτεΐνη
37 g
Θερμίδες
2521 kJ /
600 kcal
Λιπαρά
32 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
TM6 「模」力全開
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν