 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
猪肉大葱水饺
                
                Προετοιμασία 45 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
饺子皮面团
- 
          中筋面粉320 克
- 
          水160 克
内馅
- 
          去皮五花肉 切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态400 克
- 
          大葱 只取葱白,切段200 克
- 
          盐 (约1茶匙)5 克
- 
          蚝油10 克
- 
          生抽10 克
- 
          糖10 克
- 
          十三香粉 (προαιρετικό πεδίο) (约1汤匙)5 克
煮水饺
- 
          水1700 克
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        526.3 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        15.9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1828.8 kJ  / 
                        437.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        21.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.7 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        7.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        45.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        基础中式面点
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    