
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kokos-Karamell-Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
1 Schraubglas
Υλικά
-
Zucker250 g
-
Sahne70 g
-
Kokoswasser130 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Kokosöl30 g
-
Wasser1000 g
-
Essig1 EL
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Θερμίδες
1522 kcal /
6375 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
53 g
Υδατάνθρακες
258 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 5/2021
52 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAprikosen-Konfitüre
30 Min
Salzkaramell-Aufstrich
1 Std. 25 Min
Mango-Kiwi-Konfitüre
30 Min
Haselnussaufstrich
20 Min
Zwiebel-Chutney
8 Std.
Waldfrucht-Konfitüre mit Agar-Agar
20 Min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25 Min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 Min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40 Min
Erdbeer-Melonen-Konfitüre
25 Min
Mandel-Schoko-Creme
2 Std.
Nuss-Nougat-Schoko-Creme
15 Min