
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkelkaka med rabarber och ingefära
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
10 bitar
Υλικά
-
mandlar, skållade200 g
-
färsk ingefära skalad, skivad (2 mm)30 g
-
ljust farinsocker220 g
-
apelsin tunna strimlor av skalet1
-
smör tärnat, plus extra till smörjning80 g
-
dinkelmjöl220 g
-
fint havssalt½ tsk
-
bakpulver1 ½ tsk
-
malen ingefära1 ½ tsk
-
stora ägg2
-
mjölk200 g
-
rabarber grovhackade300 g
Διατροφή ανά 1 bit
Θερμίδες
388 kcal /
1621 kJ
Πρωτεΐνη
9.9 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
42 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Rabarber
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBara Brith (fruktbröd)
Nessuna valutazione
Jultårta
Nessuna valutazione
Fruktkaka
Nessuna valutazione
Citronkaka
Nessuna valutazione
Tigerkaka
Nessuna valutazione
Kasutera (Japansk honungskaka)
Nessuna valutazione
Sockerkaka/tårtbotten
1h 50min
Morotskaka
2h 30min
Bananbröd
Nessuna valutazione
Scones
30min
Pistagemuffins
40min
Trefärgade muffins
1h 30min