Rabarberkaka med mandelmassa

Rabarberkaka med mandelmassa

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
25 bitar

Υλικά

  • mandlar, skållade det går även bra med skal
    150 g
  • mandelmassa i bitar
    200 g
  • smör mjukt
    250 g
  • socker
    200 g
  • stora ägg
    4
  • vetemjöl
    300 g
  • majsmjöl
    50 g
  • mjölk
    50 g
  • bakpulver
    1 ½ tsk
  • fint havssalt
    ½ rågad tsk
  • rabarber skalade, skurna i bitar (2 cm)
    400 g

Διατροφή ανά 1 bit

Θερμίδες 248 kcal / 1036 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 2.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων