 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
提拉米苏冰激凌
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 9ωρ.
              
              
                
                8 人份
              
            Υλικά
- 
          手指饼干12 根
- 
          美式咖啡 放凉400 克
- 
          蛋黄5 颗
- 
          细砂糖90 克
- 
          马斯卡彭乳酪(mascarpone) 挖成小份300 克
- 
          稀奶油200 克
- 
          咖啡利口酒 (προαιρετικό πεδίο)30 克
- 
          可可粉 装饰用
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        23.2 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        5.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1439 kJ  / 
                        344.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        23.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.4 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        9.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        27.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        冰凉一夏
                        6 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        烘焙甜蜜时光
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    