
Συσκευές & Αξεσουάρ
慢煮牛肉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
蒜頭1 粒
-
新鮮百里香1 枝
-
新鮮月桂葉2 片
-
西洋芹 ,切碎1 根
-
新鮮平葉巴西利1 把
-
韭蔥 ,切薄片 (1.5公分)100 克
-
紅蘿蔔 ,切薄片 (1.5公分)150 克
-
鹽 ,依個人口味調整1 茶匙
-
白胡椒粉 ,依個人口味調整1 茶匙
-
水900 克
-
小牛肉 (小犢牛),切塊 (2-3公分)1000 克
-
蘑菇 ,切4等分或6等分500 克
-
奶油,有鹽或無鹽50 克
-
麵粉50 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約35%)100 克
-
蛋黃2 顆
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
454 kcal /
1892 kJ
Πρωτεΐνη
34.8 g
Λιπαρά
30.7 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

過去、現在、始終如一
50 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν