
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ribisel-Pavlova
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Feinkristallzucker250 g
-
Eiweiß (Größe M)5
-
Apfelessig1 TL
-
Vanille, gemahlen1 TL
-
Speisestärke1 EL
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Vanillezucker1 EL
-
frische rote Ribiseln300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portionen
Νάτριο
52 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1566 kJ /
374 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Freches Früchtchen
23 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Frisch aus dem Garten
18 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Schneller Beerenstrudel
50 λεπτ.
Karamell-Popcorn-Torte
3ωρ. 30 λεπτ.
Polsterzipfl
2ωρ. 10 λεπτ.
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5ωρ.
Butterkekse
50 λεπτ.
Marmormuffins aus dem Varoma
50 λεπτ.
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1ωρ. 35 λεπτ.
Donauwellen
2ωρ. 40 λεπτ.
Berliner Ballen
2ωρ. 30 λεπτ.
Schokoladen-Fudge-Kuchen
1ωρ.
Nuss-Kekse
50 λεπτ.