Συσκευές & Αξεσουάρ
Ribisel-Pavlova
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Feinkristallzucker250 g
-
Eiweiß (Größe M)5
-
Apfelessig1 TL
-
Vanille, gemahlen1 TL
-
Speisestärke1 EL
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Vanillezucker1 EL
-
frische rote Ribiseln300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portionen
Νάτριο
52 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1566 kJ /
374 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Freches Früchtchen
23 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Frisch aus dem Garten
18 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirsch-Vanille-Torte
24h
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Somloer Nockerl
9h
Rosa Prosecco-Torte mit Mascarponecreme
15h
Linzer Torte
1h
Karamell-Obstkuchen
1h 20min
Donauwellen
2h 30min
Schwarzwälder-Kirsch-Cake-Pops
24h
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1h 50min
Sonntagsgugelhupf
1h 5min
Kokos-Orangen-Muffins
45min
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4h 45min