Ribisel-Pavlova

Ribisel-Pavlova

4.2 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
8 Portionen

Υλικά

  • Feinkristallzucker
    250 g
  • Eiweiß (Größe M)
    5
  • Apfelessig
    1 TL
  • Vanille, gemahlen
    1 TL
  • Speisestärke
    1 EL
  • Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
    500 g
  • Vanillezucker
    1 EL
  • frische rote Ribiseln
    300 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Portionen

Νάτριο 52 mg
Πρωτεΐνη 4 g
Θερμίδες 1566 kJ / 374 kcal
Λιπαρά 23 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 38 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων