
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ribisel-Pavlova
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Feinkristallzucker250 g
-
Eiweiß (Größe M)5
-
Apfelessig1 TL
-
Vanille, gemahlen1 TL
-
Speisestärke1 EL
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Vanillezucker1 EL
-
frische rote Ribiseln300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portionen
Νάτριο
52 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1566 kJ /
374 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Freches Früchtchen
23 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Frisch aus dem Garten
18 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFranzbrötchen
2ωρ. 20 λεπτ.
Milchbrötchen
4ωρ.
Donauwellen
2ωρ. 40 λεπτ.
Quarkbrötchen
35 λεπτ.
"Wiener" Apfel-Nuss-Crumble
40 λεπτ.
Blüten-Beeren-Torte
1ωρ. 30 λεπτ.
Topfenwaffeln
30 λεπτ.
Klassische Waffeln
40 λεπτ.
Apfeltaschen
1ωρ. 40 λεπτ.
Puddingbrezeln
3ωρ.
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2ωρ.
Schmandwaffeln mit roter Grütze
30 λεπτ.