Taiwanese Traditional Meat Floss

Taiwanese Traditional Meat Floss

4.2 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
180 g

Υλικά

  • pork tenderloin cut in pieces (approx. 3 cm)
    300 g
  • vegetable oil
    10 g
  • soy sauce
    40 g
  • caster sugar
    40 g
  • rice wine
    20 g
  • water
    150 g

Διατροφή ανά 180 g

Θερμίδες 648.5 kcal / 2713.3 kJ
Πρωτεΐνη 65.4 g
Λιπαρά 20.7 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.1 g
Νάτριο 2360 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων