Συσκευές & Αξεσουάρ
黑胡椒什錦炒牛肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油30 克
-
蒜頭1 顆
-
牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
新鮮豆芽菜 洗淨去根部100 克
-
綜合甜椒 (紅黃椒),洗淨去籽切絲100 克
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) 斜切1 根
-
醬油½ 茶匙
-
鹽 依個人口味調整少許
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
53.7 mg
Πρωτεΐνη
13.6 g
Θερμίδες
981.4 kJ /
234.8 kcal
Λιπαρά
18.1 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
45.5 g
Υδατάνθρακες
5.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
低GI簡易料理
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν