
Συσκευές & Αξεσουάρ
黑胡椒什錦炒牛肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油30 克
-
蒜頭1 顆
-
牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
新鮮豆芽菜 ,洗淨去根部100 克
-
綜合甜椒 (紅黃椒),洗淨去籽切絲100 克
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) ,斜切1 根
-
醬油½ 茶匙
-
鹽 ,依個人口味調整少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
234.8 kcal /
981.4 kJ
Πρωτεΐνη
13.6 g
Λιπαρά
18.1 g
Υδατάνθρακες
5.5 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
45.5 g
Νάτριο
53.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

低GI簡易料理
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν