
Συσκευές & Αξεσουάρ
Victoria-Sponge-Cake
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
10 Stücke
Υλικά
Biskuit
-
Butter zum Einfetten
-
Zucker170 g
-
Eier3
-
Mehl170 g
-
Backpulver1 TL
-
Natron1 TL
-
Vanilleextrakt, natürlich (προαιρετικό πεδίο)1 TL
Füllung und Fertigstellung
-
Konfitüre (alle Sorten) nach Geschmack100 g
-
Vollrahm, gekühlt200 g
-
Beeren, gemischt, frisch150 g
-
Puderzucker zum Bestäuben1 EL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
402 kcal /
1683 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
39 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Damals. Heute. Für immer.
50 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirschtorte Schwarzwälder Art
1 Std. 30 Min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Zitronenkuchen
2 Std.
Bienenstich
5 Std. 30 Min
Frischkäsetorte ohne Backen
5 Std.
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 Std. 30 Min
Russischer Zupfkuchen
1 Std. 30 Min
Herzen-Muffins
40 Min
Donauwellen
2 Std. 30 Min
Rüeblitorte
1 Std. 10 Min
Rüebli-Schokoladen-Kuchen
1 Std. 25 Min
Marmorkuchen
2 Std. 10 Min