Pavlova-Torte mit gemischten Beeren

4.7 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
12 Portionen

Υλικά

Himbeersauce
  • Himbeeren frisch
    200 g
    200 g Himbeeren, gefroren, aufgetaut
  • Zucker
    100 g
  • Zitronensaft
    20 g
Pavlova
  • Zucker
    330 g
  • Eiweisse (ca. 250 g), zimmerwarm
    8
  • Weinstein-Backpulver
    1 Prise
  • Essig
    1 TL
  • Vanilleextrakt, natürlich
    1 TL
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    20 g
Himbeercreme und Fertigstellung
  • Vollrahm, gekühlt
    600 g
  • Himbeeren frisch
    20 g
    20 g Himbeeren, gefroren, aufgetaut
  • Beeren, gemischt, frisch in Stücken, nach Belieben
    500 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 345 kcal / 1451 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.4 g
Νάτριο 90.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων