
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bijentaart met glazuur
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
35 stuks
Υλικά
Deeg
-
eieren5
-
suiker140 g
-
bloem380 g
-
vanillesuiker (± 8 g)1 zakje
-
bakpoeder20 g
-
melk230 g
-
zonnebloemolie200 g
-
geraspte citroenschil½
Glazuur
-
roomkaas450 g
-
yoghurt75 g
-
suiker120 g
-
geraspte citroenschil½
-
vers geperst citroensap15 g
Smeltende chocolade
-
pure chocolade in stukken100 g
-
zonnebloemolie10 g
-
ingeblikte abrikozenhelften uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)35
-
amandelschilfers50 g
-
snoepjes (προαιρετικό πεδίο) suiker ogen70
Διατροφή ανά 1 stuk
Θερμίδες
209.3 kcal /
875.5 kJ
Πρωτεΐνη
3.6 g
Λιπαρά
13.4 g
Υδατάνθρακες
19.3 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.4 g
Νάτριο
88.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocoladecake
40 λεπτ.
Brownies
50 λεπτ.
Cheesecake (gebakken)
7ωρ. 20 λεπτ.
Appelcake
1ωρ.
Cheesecake (ongebakken)
5ωρ. 30 λεπτ.
Boterkoekjes
50 λεπτ.
Muffins met chocoladechips
1ωρ.
Citroencake
2ωρ.
Sinaasappel Sponge Cake
1ωρ.
Glutenvrije appel- en citroentaart
Καμία βαθμολογία
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1ωρ. 15 λεπτ.
Scones met frambozenboter
25 λεπτ.