
Συσκευές & Αξεσουάρ
Oster-Zupfkuchen
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
24 Stücke
Υλικά
Teig
-
Butter in Stücken300 g
-
Zucker225 g
-
Mehl und mehr zum Bearbeiten525 g
-
Kakaopulver45 g
-
Backpulver1 ½ TL
-
Eier2
Füllung und Fertigstellung
-
Butter weich, in Stücken270 g
-
Zucker300 g
-
Eier6
-
Magerquark750 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 TL
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
383 kcal /
1604 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
174 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 2/2022
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKardinalschnitten
3ωρ.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5ωρ.
Schwarzwälder Kirschtorte
3ωρ.
Himmelstorte
1ωρ. 40 λεπτ.
Schneewittchentorte
5ωρ.
Holunderblüten-Torte
6ωρ.
Donauwellen
2ωρ. 40 λεπτ.
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9ωρ. 35 λεπτ.
Einfache Herrentorte
5ωρ. 45 λεπτ.
Blaubeer-Cheesecake
8ωρ. 20 λεπτ.
Sägespänekuchen
2ωρ.
Linzer Torte
2ωρ. 10 λεπτ.