
Συσκευές & Αξεσουάρ
Oster-Zupfkuchen
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
24 Stücke
Υλικά
Teig
-
Butter in Stücken300 g
-
Zucker225 g
-
Mehl und mehr zum Bearbeiten525 g
-
Kakaopulver45 g
-
Backpulver1 ½ TL
-
Eier2
Füllung und Fertigstellung
-
Butter weich, in Stücken270 g
-
Zucker300 g
-
Eier6
-
Magerquark750 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 TL
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
383 kcal /
1604 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
174 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 2/2022
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPannukakku (finnischer Ofenpfannkuchen)
1h 10min
Haferflocken-Kokos-Cookies
30min
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2h
Zucchini-Nuss-Kuchen
3h
Himbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48h
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1h 10min
Teebeutel-Kekse
1h 30min
Nuss-Cranberry-Cantuccini
2h 30min
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1h 35min
Apfelschlangerl
2h
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1h 10min
Möhren-Apfel-Kuchen
1h 30min