Συσκευές & Αξεσουάρ
Kefir-Zöpfe
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
10 Stück
Υλικά
-
Kefir220 g
-
Zucker80 g
-
frische Hefe5 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Öl30 g
-
Ei1
-
Zimt½ TL
-
Salz1 Prise
-
Rosinen50 g
-
Wasser1250 g
-
Zitronensaft30 g
-
Eigelb zum Bestreichen1
-
Hagelzucker zum Bestreuen
-
Mandeln, gehobelt zum Bestreuen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
39 mg
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1169 kJ /
279 kcal
Λιπαρά
5 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
50 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3 Std.
Kokostorte
7 Std. 30 Min
Omas Teestollen
1 Std. 40 Min
Franzbrötchen-Auflauf
40 Min
Kirsch-Vanille-Torte
24 Std.
Prinzregententorte
3 Std. 30 Min
Himbeer-Vanille-Cupcakes
2 Std. 10 Min
Marzipan-Quadrate
2 Std. 40 Min
Brioche mit Cremelikör
5 Std.
Schoko-Erdnuss-Cupcakes mit weißer Schokocreme
2 Std. 30 Min
Plätzchen-Reste-Kuchen
1 Std. 30 Min
Hochkant-Schoko-Torte
10 Std.