
Συσκευές & Αξεσουάρ
Saus béarnaise
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 porsi
Υλικά
-
bawang merah potong bagi dua50 g
-
tarragon, segar daun saja1 tangkai
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar (disarankan tarragon vinegar)1 sdm
-
mentega tawar potong kecil-kecil200 g
-
kuning telur4
-
garam1 sdt
-
lada hitam bubuk1 jumput
Διατροφή ανά 4 porsi
Θερμίδες
1833 kcal /
7666 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
192 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Buku Masak Dasar
173 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSambal Dadak
10 λεπτ.
Saus tomat
40 λεπτ.
Steak Sauce
Καμία βαθμολογία
Sambal Petis
25 λεπτ.
Sambal Cibiuk
10 λεπτ.
Sambal Asam Udeung Aceh
10 λεπτ.
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Καμία βαθμολογία
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15 λεπτ.
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20 λεπτ.
Saus Béarnaise
20 λεπτ.
Saus Hollandaise dengan Paprika Merah
Καμία βαθμολογία
Saus Hollandaise (TM6 - untuk 2-4 porsi)
15 λεπτ.