Galette de ruibarbo y moras

Galette de ruibarbo y moras

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

Masa
  • de harina integral de trigo
    200 g
  • de aceite de oliva
    80 g
  • de agua fría
    60 g
  • de sal
    1 pellizco
Relleno
  • de almendras crudas con piel
    150 g
    150 g de almendras crudas sin piel
  • de dátiles sin hueso
    80 g
  • de canela molida
    1 cucharadita
  • de ruibarbo sin la parte leñosa, en rodajas de 1 cm
    300 g
  • de moras frescas
    100 g
  • huevo batido
    1
  • de azúcar moreno (προαιρετικό πεδίο)
    1 - 2 cucharadas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 375 kcal / 1570 kJ
Πρωτεΐνη 8.8 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 36.8 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.9 g
Νάτριο 38.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων