Vegansk cheesecake med kirsebær

Vegansk cheesecake med kirsebær

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
8 portioner

Υλικά

  • mandler, uden skind
    150 g
  • dadler skåret i mindre stykker
    125 g
  • kokosolie
    60 g
  • cashewnødder, rå gennemblødt i varmt vand i 15-20 minutter og drænet
    200 g
  • kokosmælk fed
    130 g
  • citronsaft, friskpresset
    25 g
  • sirup agave
    70 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 spsk
  • kirsebær, friske uden sten
    120 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 8 portioner

Νάτριο 120.4 mg
Πρωτεΐνη 75 g
Θερμίδες 14343.6 kJ / 3428.2 kcal
Λιπαρά 255.7 g
Φυτικές ίνες 33.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 98.3 g
Υδατάνθρακες 255.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων