Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegansk cheesecake med kirsebær
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
8 portioner
Υλικά
-
mandler, uden skind150 g
-
dadler skåret i mindre stykker125 g
-
kokosolie60 g
-
cashewnødder, rå gennemblødt i varmt vand i 15-20 minutter og drænet200 g
-
kokosmælk fed130 g
-
citronsaft, friskpresset25 g
-
sirup agave70 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 spsk
-
kirsebær, friske uden sten120 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 8 portioner
Νάτριο
120.4 mg
Πρωτεΐνη
75 g
Θερμίδες
14343.6 kJ /
3428.2 kcal
Λιπαρά
255.7 g
Φυτικές ίνες
33.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
98.3 g
Υδατάνθρακες
255.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sommerlige retter
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVanilje is
12ωρ.
Kaiserschmarrn (søde pandekager med rosiner)
Καμία βαθμολογία
Kaffesmåkager
Καμία βαθμολογία
Tiramisusmåkager
Καμία βαθμολογία
Æble-ingefærfigurer
Καμία βαθμολογία
Passionsfrugtkage med fersken
Καμία βαθμολογία
Mascarpone-karamelkage
4ωρ. 30 λεπτ.
Chokoladesnitter med puffet hvede
Καμία βαθμολογία
Vegansk no bake-kiwikage
Καμία βαθμολογία
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Καμία βαθμολογία
Fersken i hvidvinssirup
Καμία βαθμολογία
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Καμία βαθμολογία