Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese Cheese Tarts
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
24 potongan
Υλικά
Kulit tart
-
500 g tepung terigu untuk cake dan kue kering, tambahkan untuk taburantepung terigu protein rendah tambahkan untuk taburan500 g
-
gula kastor120 g
-
mentega asin potong dadu (1 cm)300 g
-
telur (50 g)1
Lelehan custard keju
-
keju krim (cream cheese) lunak500 g
-
susu segar60 g
-
gula kastor100 - 130 g
-
whipping cream200 g
-
rum (προαιρετικό πεδίο)10 g
-
maizena1 sdm
-
sari lemon2 sdt
-
ekstrak vanila¼ sdt
-
kuning telur dikocok lepas1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 potongan
Πρωτεΐνη
7.8 g
Θερμίδες
1435.1 kJ /
343 kcal
Λιπαρά
23.3 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Υδατάνθρακες
26.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Kue Manis khas Asia
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBiskut Arab
Pas d’évaluation
Cookies Spekulas
3h
Cookies Amaretto
30min
Christmas Upside Down Cake
1h 10min
Simnel Cake
Pas d’évaluation
Soes Krim Paskah
1h 15min
Mont Blanc Cake
Pas d’évaluation
Two Color Butter Cake
1h 25min
Mixed Berry Charlotte
Pas d’évaluation
Lemon Meringue Cake
Pas d’évaluation
Apple Custard Tart
Pas d’évaluation
Macaron
Pas d’évaluation