Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch

Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch

4.3 235 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 Portionen

Υλικά

  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Mango in Stücken
    400 g
  • Zucker
    60 g
  • Zitronensaft
    20 g
  • Vanille-Saucenpulver ohne Kochen (39 g)
    1 Pck.
  • Quark, 20% Fett
    500 g
  • Milch
    30 g
  • Kokos-Mandel-Pralinen (z. B. Raffaello®)
    200 g
  • Kokosraspeln (προαιρετικό πεδίο) geröstet
    2 EL
  • Kokos-Mandel-Pralinen z. B. Raffaello
    30 g
  • Pistazien, gehackt (προαιρετικό πεδίο)
    2 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 594 kcal / 2486 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 45 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 27 g
Νάτριο 418 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων