
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bessenmousse
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
kwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1432 kJ /
342 kcal
Λιπαρά
18 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Het basiskookboek
174 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFruit ijs
5 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2ωρ. 10 λεπτ.
Chocoladeroomijs
12ωρ.
Sabayon met sinaasappellikeur
15 λεπτ.
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2ωρ.
Appels met cidersabayon
Καμία βαθμολογία
Snel vruchtenijs
10 λεπτ.
Koffiedessert
15 λεπτ.
Citroensorbet met schuimwijn
10 λεπτ.