Συσκευές & Αξεσουάρ
Bessenmousse
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1432 kJ /
342 kcal
Λιπαρά
18 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Het basiskookboek
174 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDubai Chocolate Pannenkoekjes
Καμία βαθμολογία
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Καμία βαθμολογία
Pistache Kunafa Brownie
Καμία βαθμολογία
Appel Pinda Rolls
Καμία βαθμολογία
Pindakaas Havermoutbal
Καμία βαθμολογία
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Καμία βαθμολογία
Verfrissende Melkdrank
5 λεπτ.
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Καμία βαθμολογία
Perzik- en Amandelijs
Καμία βαθμολογία
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Καμία βαθμολογία
Cookie Monster Cheesecake IJs
8ωρ. 25 λεπτ.
Chocolade-Sinaasappel Posset
5ωρ. 40 λεπτ.