Συσκευές & Αξεσουάρ
日式奶油紅豆麵包
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
12 個
Υλικά
-
冷水100 克
-
牛奶 冷藏45 克
-
新鮮酵母 剝碎9 克
-
蛋 冷藏45 克
-
奶粉9 克
-
細砂糖30 克
-
高筋麵粉300 克
-
鹽1 茶匙
-
無鹽奶油 切塊30 克
-
內餡 (如奶油紅豆餡、芋頭煉乳餡、卡士達餡)480 克
-
水少許
-
蛋 打散,上光用1 顆
-
黑芝麻 裝飾用少許
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 個
Νάτριο
156 mg
Πρωτεΐνη
13.1 g
Θερμίδες
1765.6 kJ /
422.4 kcal
Λιπαρά
6.7 g
Φυτικές ίνες
8.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
29.2 g
Υδατάνθρακες
79.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
在家自煮-烘焙進修班
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
麵包職人-吳克己
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν