
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
şeker120 g
-
vanilya özü, doğal1 tk
-
tarçın, toz1 ½ tk
-
armut, Williams cinsi (sert) soyulmuş, yarıya bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış (bk. öneriler)4
-
su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)850 g
-
limon suyu (bk. öneriler)30 g
-
badem, kıyılmış, kavrulmuş
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
3 mg
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
1024 kJ /
244 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνÇikolata ve Bol Fındıklı Dondurma
8ωρ. 15 λεπτ.
Çilekli Tiramisu
6ωρ. 20 λεπτ.
Muzlu ve Narlı Chia Puding
4ωρ. 10 λεπτ.
Bol Limon ve Labne Kremalı Yaban Mersinli Kek
Καμία βαθμολογία
Yer Fıstıklı Armutlu Muhallebi
1ωρ. 30 λεπτ.
Şeftali ve Badem Sütlü Dondurma
14ωρ.
Kahveli Şekerleme
25 λεπτ.
Böğürtlenli Dondurma
5 λεπτ.
Vegan Rokoko Pasta
3ωρ. 30 λεπτ.
Güllaç
3ωρ. 25 λεπτ.
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3ωρ.
Portakallı Lokum
26ωρ. 50 λεπτ.