 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
雙椒腰果炒雞丁
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          去骨雞腿肉 切丁(約3公分)400 克
- 
          醬油10 克
- 
          白胡椒粉1 茶匙
- 
          香油15 克
- 
          蒜頭 切片10 克
- 
          蔥 切段(約2公分),可多備一些蔥花裝飾用30 克
- 
          蠔油30 克
- 
          細砂糖10 克
- 
          烏醋10 克
- 
          紅甜椒 去籽、切片(約2公分)80 克
- 
          黃甜椒 去籽、切片(約2公分)80 克
- 
          蜜汁腰果 稍微拍碎100 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        28.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1356 kJ  / 
                        324 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        15.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        17.4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        名廚美饌
                        90 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    