 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉汤(牛肉和牛骨)
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
              
              
                
                3 罐
              
            Υλικά
- 
          300 - 400 克 牛肉, (约700克)(见要诀)牛腱,切片,带骨 (约700克)(见要诀)2 块
- 
          油30 克
- 
          洋葱 ,带皮,一切二120 克
- 
          蒜头 ,带皮2 颗
- 
          胡萝卜 ,切薄片(每片1厘米)100 克
- 
          芹菜根 ,切小块(每块2厘米)50 克
- 
          水1200 - 1400 克
- 
          盐1 - 1 ½ 茶匙
- 
          黑胡椒粒10 颗
- 
          多香果5 个
- 
          香叶1 - 2 片
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 罐
                    Νάτριο
                    
                        1046 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        402.3 kJ  / 
                        96 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        1.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        0 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        爱上TM6的烹饪模式
                        23 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    