Gluten and Dairy-free Tiramisu

Gluten and Dairy-free Tiramisu

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 20 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Gluten-free Savoiardi
  • instant coffee (approx. 4 tsp instant coffee granules mixed into 500 g boiling water)
    500 g
  • egg whites (approx. 6 medium egg whites)
    180 g
  • caster sugar plus extra for sprinkling
    150 g
  • rice flour
    105 g
  • cornflour
    45 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • egg yolks (approx. 8 medium egg yolks)
    120 g
  • grated lemon zest (approx. ½ lemon)
    1 tsp
Dairy-free Tiramisu Filling
  • silken tofu drained, patted dry, cut in pieces (3 cm)
    900 g
  • caster sugar
    90 g
  • sweet Marsala wine
    4 Tbsp
  • unsweetened cocoa powder for dusting

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 548.9 kcal / 2296.8 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 9.5 g
Υδατάνθρακες 95 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.7 g
Νάτριο 100.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων