Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii

Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii

4.5 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
10 porții

Υλικά

Coronița de pavlova
  • zahăr
    250 g
  • albușuri (aprox. 6-7 albușuri), la temperatura camerei
    200 g
  • oțet
    1 linguriță
  • extract natural de vanilie
    1 linguriță
  • amidon de porumb
    10 g
Coulis de zmeură
  • zmeură
    200 g
    200 g zmeură congelată, dezghețată timp de 1 oră, la temperatura camerei
  • zahăr
    100 g
  • zeamă de lămâie
    20 g
Frișca bătută și asamblarea
  • frișcă lichidă, 30-40% grăsime
    500 g
  • smochine (προαιρετικό πεδίο)
    2 - 4
  • rodie doar sâmburii
    1
  • frunze de mentă proaspătă
    2 fire

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porție

Νάτριο 54.4 mg
Πρωτεΐνη 4.1 g
Θερμίδες 1500.1 kJ / 358.5 kcal
Λιπαρά 19.1 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.5 g
Υδατάνθρακες 45.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων