Συσκευές & Αξεσουάρ
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Poached Pineapple
-
pineapple, fresh (approx. 710 g)1
-
water to fully submerge bags (not higher than the max fill level), plus extra for water bath
-
lemon juice30 g
-
ice cube for water bath
-
sugar to store pineapple60 g
Pineapple Sherbet
-
pineapple, fresh skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)395 g
-
coconut cream395 g
-
sugar115 g
-
simple syrup (see Tip)200 g
-
citric acid½ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Butter Mochi
-
vegan butter room temperature, plus extra to grease115 g
-
sugar395 g
-
coconut cream340 g
-
coconut milk395 g
-
vegan egg substitute e.g. JUST Egg200 g
-
natural vanilla extract, pure¾ tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt¾ tsp
-
glutinous rice flour (mochi flour)450 g
Coconut Powder
-
coconut milk powder85 g
-
icing sugar30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
300.1 mg
Πρωτεΐνη
7.8 g
Θερμίδες
3333.2 kJ /
796.7 kcal
Λιπαρά
36.9 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.2 g
Υδατάνθρακες
111.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSkillet Chocolate Chip Cookie
40 λεπτ.
Aperol spritz sorbet
Καμία βαθμολογία
Caramel toffees
Καμία βαθμολογία
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2ωρ. 30 λεπτ.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Καμία βαθμολογία
Keto Cheesecake
Καμία βαθμολογία
Thick and Creamy Custard
Καμία βαθμολογία
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Καμία βαθμολογία
Candied Strawberries
Καμία βαθμολογία
Spiced Pears with Sangria
Καμία βαθμολογία
Baklava Cheesecake
Καμία βαθμολογία
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Καμία βαθμολογία