Συσκευές & Αξεσουάρ
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ. 55 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Rosemary Ice Cream
-
oat milk795 g
-
fresh rosemary3 sprigs
-
sugar60 g
-
simple syrup (see Tip)200 g
-
xanthan gum½ tsp
Apple Mousse
-
water425 g
-
apples, type Granny Smith (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges1020 g
-
sugar divided215 g
-
agar-agar1 tsp
-
non-stick spray oil
-
chickpea liquid, canned (aquafaba)315 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®2 tsp
-
cream of tartar1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary leaves only, chopped1 tsp
-
brown sugar140 g
-
rolled oats70 g
-
all-purpose flour155 g
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces155 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
347.4 mg
Πρωτεΐνη
4.4 g
Θερμίδες
1847.8 kJ /
441.6 kcal
Λιπαρά
11.6 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
82.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSkillet Chocolate Chip Cookie
40 λεπτ.
Aperol spritz sorbet
Καμία βαθμολογία
Caramel toffees
Καμία βαθμολογία
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2ωρ. 30 λεπτ.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Καμία βαθμολογία
Keto Cheesecake
Καμία βαθμολογία
Thick and Creamy Custard
Καμία βαθμολογία
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Καμία βαθμολογία
Candied Strawberries
Καμία βαθμολογία
Spiced Pears with Sangria
Καμία βαθμολογία
Baklava Cheesecake
Καμία βαθμολογία
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Καμία βαθμολογία