
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ. 55 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Rosemary Ice Cream
-
oat milk795 g
-
fresh rosemary3 sprigs
-
sugar60 g
-
simple syrup (see Tip)200 g
-
xanthan gum½ tsp
Apple Mousse
-
water425 g
-
apples, type Granny Smith (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges1020 g
-
sugar divided215 g
-
agar-agar1 tsp
-
non-stick spray oil
-
chickpea liquid, canned (aquafaba)315 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®2 tsp
-
cream of tartar1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary leaves only, chopped1 tsp
-
brown sugar140 g
-
rolled oats70 g
-
all-purpose flour155 g
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces155 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
441.6 kcal /
1847.8 kJ
Πρωτεΐνη
4.4 g
Λιπαρά
11.6 g
Υδατάνθρακες
82.5 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Νάτριο
347.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYogurt Custard Toast with Bacon
40 λεπτ.
Chocolate Raspberry Dream
10 λεπτ.
Apple Pie
3ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1ωρ. 40 λεπτ.
Custard (TM5/6 Metric)
15 λεπτ.
Skillet Chocolate Chip Cookie
40 λεπτ.
Canadian Strawberry Shortcake
30 λεπτ.
Chocolate custard
1ωρ. 20 λεπτ.
Quick Fruit Sorbet
10 λεπτ.
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3ωρ. 45 λεπτ.
Custard (TM5 Metric)
15 λεπτ.
Chocolate ice cream
12ωρ.