Συσκευές & Αξεσουάρ
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
10 porties
Υλικά
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
200 g diepgevroren frambozenframbozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (προαιρετικό πεδίο)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
54.4 mg
Πρωτεΐνη
4.1 g
Θερμίδες
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Λιπαρά
19.1 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.5 g
Υδατάνθρακες
45.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Feestelijk Buffet
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 λεπτ.
Ananas Dessert met Meringue
25 λεπτ.
Vanilleroomijs
12ωρ.
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Καμία βαθμολογία
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Καμία βαθμολογία
Pistache Kunafa Brownie
Καμία βαθμολογία
Appel Pinda Rolls
Καμία βαθμολογία
Pindakaas Havermoutbal
Καμία βαθμολογία
Verfrissende Melkdrank
5 λεπτ.
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Καμία βαθμολογία
Perzik- en Amandelijs
Καμία βαθμολογία