
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
10 porties
Υλικά
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
frambozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (προαιρετικό πεδίο)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
358.5 kcal /
1500.1 kJ
Πρωτεΐνη
4.1 g
Λιπαρά
19.1 g
Υδατάνθρακες
45.3 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.5 g
Νάτριο
54.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Feestelijk Buffet
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKoffiedessert
15 λεπτ.
Express Aardbeien Dessert
Καμία βαθμολογία
Citroensorbet met schuimwijn
10 λεπτ.
Vanilleroomijs
12ωρ.
Ijs van bevroren fruit
5 λεπτ.
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
Καμία βαθμολογία
Ijs van chocolademousse
3ωρ.
Crème brûlée op Portugese wijze
Καμία βαθμολογία
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Καμία βαθμολογία
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Καμία βαθμολογία
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Καμία βαθμολογία