韓式煎餅

韓式煎餅

3.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 地瓜 削皮,切塊 (約1根)
    170 克
  • 蒜苗 去除綠色的部分,切段 (約1根)
    60 克
  • 新鮮香菇 (約1朵),切片
    25 克
  • 櫛瓜 (約半條),切條
    100 克
  • 洋蔥 (約半顆),切絲
    85 克
  • ,切段
    60 克
  • 新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) ,切片
    1 根
  • 中筋麵粉
    90 克
  • 90 克
  • ½ 茶匙
  • 1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 白醋
    2 茶匙
  • 熟白芝麻 ,多備一點
    ½ 茶匙
  • 韓國香油
    ½ 茶匙
  • 韓國辣椒粉 (προαιρετικό πεδίο)
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 海苔 (絲狀)
    少許

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 174.9 kcal / 730.9 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 1.8 g
Υδατάνθρακες 34.8 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 212.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων