
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 porcí
Υλικά
-
2 stroužky česneku
-
200 gramů sýru Brie na kousky
-
100 gramů gorgonzoly na kousky
-
150 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
100 gramů suchého bílého vína
-
20 gramů kukuřičného škrobu
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
-
grissini
-
hrušky nakrájené na tyčinky
Διατροφή ανά 1 porci
Θερμίδες
284.1 kcal /
1188.8 kJ
Πρωτεΐνη
11.4 g
Λιπαρά
23.4 g
Υδατάνθρακες
4.7 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.7 g
Νάτριο
411.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

FONDUE
10 Συνταγές
Τσεχία
Τσεχία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνŘecké tzatziki
20 λεπτ.
Dip s datlemi a kari
5 λεπτ.
Italské bylinkové máslo
5 λεπτ.
Bolognese classico
5ωρ.
Okurkový relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 λεπτ.
Rajčatový kečup
40 λεπτ.
Čabajská pomazánka
15 λεπτ.
Zálivka vinaigrette
5 λεπτ.
Karamelizované cibulové čatní
24ωρ.
Guacamole
5 λεπτ.
Aïoli
5 λεπτ.