Pastel de manzana con crumble y merengue vegano

Pastel de manzana con crumble y merengue vegano

3.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
20 raciones

Υλικά

Masa
  • de almendra cruda sin piel
    65 g
  • de azúcar
    80 g
  • de harina de repostería
    460 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de agua muy fría
    210 g
  • de levadura química en polvo
    ½ cucharadita
  • de sal
    2 - 3 pellizcos
Relleno de manzana
  • de manzana (cualquier tipo) sin piel ni semillas, en cuartos y cada cuarto por la mitad
    1400 g
  • de canela molida
    1 - 2 cucharaditas
  • de zumo de limón
    2 cucharadas
  • de maicena
    1 cucharada
  • de aquafaba (líquido de garbanzos cocidos)
    150 g
  • de azúcar
    130 g
  • de vinagre de manzana
    ¼ cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 206.3 kcal / 863.1 kJ
Πρωτεΐνη 3.7 g
Λιπαρά 4.1 g
Υδατάνθρακες 40.2 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.5 g
Νάτριο 29.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων