Jamur Isi Bayam dan Parmesan

Jamur Isi Bayam dan Parmesan

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

  • keju Parmesan potong kecil-kecil (3 cm)
    60 g
  • jamur kancing segar ukuran besar (sekitar 400 g)
    16
  • siung bawang putih sesuai selera
    2 - 3
  • minyak zaitun
    20 g
  • daun bayam, beku dicairkan dan diperas airnya
    300 g
  • crème fraîche, min 30% lemak
    60 g
  • thyme kering
    ¼ sdt
  • garam laut
    ½ sdt
  • lada hitam bubuk
    2 jumput

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porsi

Πρωτεΐνη 6 g
Θερμίδες 536 kJ / 128 kcal
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων