Gluten-free Sponge Cake

Gluten-free Sponge Cake

4.3 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
10 slices

Υλικά

  • oil for greasing
  • millet (see tip)
    100 g
  • white short grain rice (see tip)
    150 g
  • gluten-free baking powder
    1 tsp
  • medium eggs
    5
  • caster sugar
    200 g

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 210.9 kcal / 882.4 kJ
Πρωτεΐνη 5.7 g
Λιπαρά 3.3 g
Υδατάνθρακες 39.5 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 78.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων