
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
ay çekirdeği içi100 g
-
su230 g
-
beyaz şarap10 g
-
kültür mantarı büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş100 g
-
zeytinyağı50 g
-
soğan parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)60 g
-
su (bk. Öneriler)30 g
-
tuz¼ tk
-
karabiber damak tadına göre¼ - ½ tk
-
soya sosu (προαιρετικό πεδίο)6 - 7 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
106.5 kcal /
445.8 kJ
Πρωτεΐνη
4.8 g
Λιπαρά
7.5 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Φυτικές ίνες
16.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Νάτριο
257.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

TM6 MODLARIYLA VEJETARYEN LEZZETLER
8 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHardallı Balzamik Sirke Sosu
10 λεπτ.
Avokadolu Makarna Salatası
50 λεπτ.
Pesto Sosu
15 λεπτ.
Acılı Domates Sos
50 λεπτ.
Ballı Armutlu Salata Sosu
Καμία βαθμολογία
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10 λεπτ.
Haşhaşlı Salata Sosu
5 λεπτ.
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 λεπτ.
Sıvı Karamel
35 λεπτ.
Bearnez Sos
15 λεπτ.
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 λεπτ.
Tahin
10 λεπτ.