Paris Brest

Paris Brest

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 40 λεπτ.
10 portioner

Υλικά

Crème pâtissière
  • mælk
    375 g
  • smør
    15 g
  • æg
    3
  • sukker
    30 g
  • majsmel
    75 g
Hasselnøddepralinepasta
  • hasselnødder, ristede uden skind
    220 g
  • sukker, hvid
    250 g
  • glukosesirup
    20 g
  • vand
    1070 g
  • hvid eddike
    50 g
Choux og hasselnøddecreme
  • vand
    150 g
  • smør skåret i stykker
    80 g
  • salt
    1 knivspids
  • sukker
    2 tsk
  • hvedemel
    120 g
  • æg hvoraf 1 æg er letpisket
    4
  • fløde, 35 %
    230 g
Glasur og samling
  • farin
    10 g
  • flormelis plus ekstra til drys
    85 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 tsk
  • vand, varmt (se tip)
    25 - 30 g

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 98.4 mg
Πρωτεΐνη 10.2 g
Θερμίδες 2287.7 kJ / 544.7 kcal
Λιπαρά 34.4 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.8 g
Υδατάνθρακες 51 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων