Panna cotta con coulis di albicocche

Panna cotta con coulis di albicocche

4.7 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 15 λεπτ.
10 pezzi

Υλικά

Panna cotta
  • di panna (min. 30% di grassi)
    750 g
  • di latte intero
    100 g
  • di zucchero
    100 g
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
    15 g
Coulis di albicocche
  • di albicocche a pezzi
    250 g
  • di acqua
    60 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    10 g
  • di zucchero (vedere consigli)
    120 g

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 318.6 kcal / 1333 kJ
Πρωτεΐνη 2.4 g
Λιπαρά 22.9 g
Υδατάνθρακες 27.6 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.3 g
Νάτριο 30.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων