
Συσκευές & Αξεσουάρ
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Nuss-Pralinen (z. B. Ferrero Rocher)8
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken80 g
-
Nuss-Nougat in Stücken125 g
-
Himbeeren, frisch400 g
-
Puderzucker20 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 geh. TL
-
Kakao zum Bestäuben
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
481 kcal /
2011 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
42 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Νάτριο
51 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 6/2022
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPanna Cotta
5h
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6h 30min
Tiramisu
5h 20min
Schokoladenmousse
3h 20min
Erdbeer-Tiramisu
5h 30min
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2h
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7h
Mousse au Chocolat
3h
Herrencreme
4h 15min
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45min
Crème brûlée
2h 30min
Himbeer-Crunch-Creme
1h 10min