
Συσκευές & Αξεσουάρ
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Nuss-Pralinen (z. B. Ferrero Rocher)8
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken80 g
-
Nuss-Nougat in Stücken125 g
-
Himbeeren, frisch400 g
-
Puderzucker20 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 geh. TL
-
Kakao zum Bestäuben
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
481 kcal /
2011 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
42 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Νάτριο
51 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 6/2022
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPflaumenkompott
20 λεπτ.
Schokoladen-Macarons
26ωρ.
Veganer Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
9ωρ.
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 λεπτ.
Schnelle Apfel-Trauben-Ballen
40 λεπτ.
Crème brûlée
2ωρ. 30 λεπτ.
Blaubeer-Cheesecake-Eis
14ωρ. 45 λεπτ.
Schwäbische Pfitzauf
40 λεπτ.
Schokoladeneis
12ωρ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Sardische Joghurtcreme
9ωρ.
Karamellkeks-Pudding
20 λεπτ.