
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eierlikör-Birnen-Plunder
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
15 Stück
Υλικά
Teig
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Milch220 g
-
Zucker20 g
-
Eier2
-
Hefe zerbröselt40 g
-
Salz1 Prise
-
Butter in sehr dünnen Scheiben150 g
Füllung und Fertigstellung
-
Milch300 g
-
Eierlikör (siehe Tipp)100 g
-
Eier2
-
Zucker50 g
-
Speisestärke40 g
-
Birnen in Würfeln (ca. 1-2 cm)350 g
-
Aprikosenkonfitüre ohne Stücke125 g
-
Hagelzucker40 g
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
318 kcal /
1332 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
47 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Νάτριο
68 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 6/2022
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKardinalschnitten
3 Std.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5 Std.
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Himmelstorte
1 Std. 40 Min
Schneewittchentorte
5 Std.
Holunderblüten-Torte
6 Std.
Donauwellen
2 Std. 40 Min
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9 Std. 35 Min
Einfache Herrentorte
5 Std. 45 Min
Blaubeer-Cheesecake
8 Std. 20 Min
Sägespänekuchen
2 Std.
Linzer Torte
2 Std. 10 Min