
Συσκευές & Αξεσουάρ
柳橙果乾磅蛋糕
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
1 個
Υλικά
-
奶油 (προαιρετικό πεδίο) 塗抹烤盤用
-
風乾柳橙片 ,切半10 克
-
冰糖40 克
-
無鹽奶油 (切塊,室溫軟化)175 克
-
自製冰糖粉150 克
-
中筋麵粉200 克
-
泡打粉5 克
-
奶粉 (προαιρετικό πεδίο)4 克
-
蛋3 顆
-
風乾柳橙片 ,用剪刀每片剪成四塊20 克
-
溫水2 茶匙
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
3007 kcal /
12570 kJ
Πρωτεΐνη
45 g
Λιπαρά
162 g
Υδατάνθρακες
355.3 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
937.9 g
Νάτριο
250.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

在家自煮-烘焙進修班
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

用低溫烘培自製美味
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品配件食譜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν