Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole

Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole

3.3 41 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 porzioni

Υλικά

Pan brioche
  • 150 g di latte
  • 5 g di zucchero
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 200 g di farina tipo 00
  • 150 g di farina manitoba
  • 2 tuorli
  • 1 limone la scorza grattugiata
  • 30 g di olio di oliva
  • 1 pizzico di sale
Crema pasticcera alle fragole
  • 300 g di fragole pulite e a pezzi
  • 80 g di zucchero
  • ½ limone il succo filtrato
  • 60 g di latte intero
  • 2 tuorli
  • 40 g di farina tipo 00
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
  • zucchero di canna q.b.
  • zucchero a velo a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 339.8 kcal / 1421.5 kJ
Πρωτεΐνη 9.1 g
Λιπαρά 11.3 g
Υδατάνθρακες 53.9 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.2 g
Νάτριο 136.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων