Roti Karamel dan Persik

Roti Karamel dan Persik

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
10 porsi

Υλικά

Karamel
  • gula
    255 g
  • whipping cream, 30-40% lemak dibagi
    200 g
  • air dibagi
    1030 g
  • sari lemon
    1 sdt
  • mentega tawar dingin, potong kecil-kecil
    30 g
  • mentega tawar potong kecil-kecil
    15 g
  • cuka
    1 sdm
Adonan
  • gula
    30 g
  • lemon, disarankan organik
    1
  • susu full cream
    110 g
  • mentega tawar tambahkan untuk mengoles
    15 g
  • ragi kering
    2 ¼ sdt
  • telur besar
    1
  • tepung roti tambahkan untuk taburan
    300 g
  • garam
    ⅛ sdt
Penyusunan
  • kakao bubuk
    2 sdm
  • buah persik kaleng dipotong bagi 8
    4
  • kacang almond cincang
    1 sdm

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 384.5 kcal / 1607.1 kJ
Πρωτεΐνη 5.4 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 54.6 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 103 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων